top of page

Rozenkwarts skin treatment

Massage en verzorging van het gezicht, de hals en het decolleté.


  • 2 uur
  • 100 euro

Beschrijving behandeling

Deze behandeling wordt gegeven op een warmwaterkussen gevuld met water met een aangename temperatuur. Zo kan je liggend op je rug wegdromen en lijkt het net op je drijft op het water. Dit leidt gegarandeerd tot een welbehagen en ontspannend gevoel. Stappenplan rozenkwarts skin treatment: Plaatsen van warm kompres met rozenhydrolaat, zodat je huid zich ontspant en de poriën open gaan. Reinigen van de huid met aromatisch cleansing oil met Aloe Vera gel 100% natuurlijk. Warm kompres met rozenhydrolaat. Peeling met natuurlijke honing (van de imker) De honing wordt verwijderd met een warm kompres met rozenhydrolaat. Aanbrengen van rozenolie en een peeling met zijdecocons Penseelmassage met warme rozenolie. Handmassage op decolleté, hals en gezicht met rozenolie Massage van warme rozenkwarts edelstenen. Massage met shia silk stempels. Aanbrengen van serum trippel rosa mosqueta Verwarmd shia oogmasker waarna een pop-up masker gedrenkt in rozenhydrolaat aangebracht wordt. Verneveling touch of pure 100% biologisch rozenwater op edelstenen. Massage van handen. Bij de luxe-behandeling is er ook een voetmassage met rozenkwarts edelstenen inbegrepen. Wat kan rozenkwarts doen met je? Rozenkwarts opent je hartchakra en versterkt dit chakra.
 Rozenkwarts regenereert en kalmeert de huid, het verzacht de huid en brengt de huid in balans.
 Rozenkwarts staat ook voor onvoorwaardelijke liefde.
 De rozenkwarts versterkt je liefde voor jezelf en versterkt je eigenheid.
 Rozenkwarts helpt je ook bij het maken van keuzes in je leven en leert je voor jezelf opkomen.
 Het kan ertoe bijdragen dat je terug van jezelf kan gaan houden.
 Rozenkwarts is helend bij zowel geestelijke als fysieke traumatische ervaringen, zoals vernederingen, incest en verwaarlozing.
Je leeft je accepteren zoals je bent.
 Geeft energie om je minder goede kanten te veranderen.
De rozenkwarts kan helpen tegen allerlei angsten en fobieën. Rozenkwarts kan je hart openen voor jezelf en hierdoor kan je stralen en genieten.
Rozenkwarts kan ook helpen bij het loslaten van stress en opgekropte emotionele spanning. Het kan dus helpen bij rouwverwerking en emotionele wonden. Rozenkwarts zal elke emotionele weerstand opheffen. Het is de meest troostvolle steen bij alle vormen van bij alle vormen van pijn en verdriet. Rozenkwarts versterkt ook de creativiteit om dingen te doen met passie. Prijs: - € 80 voor een behandeling van 90 minuten - € 100 voor een luxe-behandeling van 120 minuten met nog een extra verrassing.


bottom of page