top of page
Bloemen cover fragment.jpg

Over mij

Graag vertel ik jullie eens iets meer over mezelf ...

en over het ontstaan van Serenitijd.

Na vele jaren hard werken in de zorgsector waar ik nog weinig voldoening uit haalde ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Via het bijwonen van een sessie voor hoogsensitieve mensen en het volgen van verschillende opleidingen ben ik tot het besef gekomen dat ik in de toekomst nog steeds graag ten dienste wil staan van personen die nood hebben aan rust en op zoek zijn naar zichzelf in deze hectische tijden.

Mensen worden vandaag de dag geleefd. 

Raken overprikkeld. Verliezen zelfvertrouwen en energie.

Mijn persoonlijk doel is mensen terug tot rust te brengen en doen inzien wat voor hen persoonlijk het belangrijkste is in het leven. Hen terug naar de basis te brengen. Hen terug laten aarden.

 

Ieder persoon die zich niet goed in zijn vel voelt kan geholpen worden met de juiste behandeling waaraan voldoende tijd en aandacht wordt besteed.

Ik merk dat ik mensen snel aanvoel en op hun gemak stel. Ik neem ruim de tijd voor zowel ieders bezorgdheid als lichamelijke klacht en behandel elke persoon met respect en vertrouwen.

Via het volgen van enkele intensieve gecertificeerde bijscholingen heb ik een ruime expertise in heling en ontspanning kunnen opbouwen.

Met deze waardevolle kennis en ervaring help ik jou

met een oprecht hart op weg naar de beste versie

van jezelf.

 

Warme groeten, Vera

Logo federatie massage.jpg

Wat zeggen onze klanten

"Wil je een moment om volledig te ontspannen met persoonlijke aandacht, dan moet je

bij Vera zijn!

Alles wat ze doet is met zoveel liefde en tot in de kleinste details ... Dit had ik nog nooit zo beleefd! Ik voelde me werkelijk herboren na de massage, een echte aanrader! "

Dankjewel Vera voor je prachtige concept!

- Morgane Le Maire -

bottom of page