top of page

Jadestone massage

Krachtige helende edelstenen zorgen voor gemoedsrust en energie.

  • 2 uur
  • 100 euro

Beschrijving behandeling

Bij de Jadestone massage wordt er gebruik gemaakt van warme Jadestenen. De algemene en helende werking van deze edelstenen zijn vooral bescherming en reiniging. De stenen worden tijdens de massage ook op en naast het lichaam gelegd. 
Een combinatie van de warme edelstenen, warme olie en de totale lichaamsmassage zorgen voor een ontspannende totaalbeleving. De Jadestone massage harmoniseert het energietransport tussen de 7 basischakra’s, bevordert de bloedcirculatie in de weefsels en harmoniseert beide hersenhelften. De werkingen van de Jadestone massage zijn de volgende: - het brengen van een staat van innerlijke rust en vrede in het ‘hier en nu’ - het ontgiften, ontzuren, stimuleren en ondersteunen van de nier- en blaasfunctie - het in balans brengen van de water-, zout- en zuren/basenhuishouding - het ondersteunen van de lever en de pancreas bij het afvoeren van afvalstoffen - het helpen bij gal-, maag- en darmklachten - het helpen en ondersteunen bij hartritmestoornissen - het helpen bij spierproblemen en het verzachten van reumatische pijnen - de ontstekingsremmende werking en het herstellen van de huid - de positieve werking op het zenuwstelsel - de positieve werking op de geestelijke en lichamelijke oververmoeidheid en het daardoor herstellen van de levenslust en vitaliteit - het verhelpen van onrust, prikkelbaarheid, nervositeit, depressiviteit en hoofdpijn - het helpen bij pijnlijke maandstonden - het beschermen tegen negatieve invloeden en energieën - het reinigen van de aura en het aantrekken van positieve energie - het in balans brengen van de chakra’s Een behandeling kan preventief uitgevoerd worden, maar ook bij een acuut of chronisch probleem. 
Na de behandeling is het belangrijk om de 2 à 3 dagen erna voldoende water te drinken. De Jadestone massage heeft een ondersteunende en helende werking, maar vervangt een medische behandeling niet. Een jadestonemassage is niet aangewezen bij volgende situaties, behalve met akkoord van je arts natuurlijk: - koorts - huidziekten - zwangerschap - spierontstekingen - kanker - hoge bloeddruk - risico op trombose - bij gebruik van veel alcohol of drugs - op plaatsen waar je spataders hebt - op plaatsen waar je een ontsteking hebt - op wonden Behandeling van 90 min - prijs: 80 euro Behandeling van 120 min - prijs: 100 euro


bottom of page