top of page

Duur behandeling: 90 minuten

Prijs: € 75

Serenitijd_logo_transparant.png

Reiki behandeling

 

Reiki is een liefdevolle energie die sterke helende krachten bezit.

Het is de energie waaruit het universum is ontstaan. Het is eenvoudig en sober en zet het lichaam aan om haar levenskracht vrijuit te laten stromen. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te genezen en worden energetische blokkades opgeheven.

Dit gebeurt op zowel fysiek als emotioneel vlak en de persoon ervaart een essentieel gevoel van ontspanning.
In tegenstelling tot de klassieke geneeskunde is Reiki dus een holistische therapie waarbij universele energie feilloos op zoek gaat naar de oorzaak van een kwaal i.p.v. de symptomen te behandelen.


Een reikibehandeling biedt ondersteuning bij o.a. stress, vermoeidheid, pijn, het loslaten van bepaalde emoties,… Tevens versterkt het ook aangeboren talenten en helpt het om in het algemeen een gelukkiger gevoel te ervaren. 

Een reikibehandeling werkt complementair met andere behandelingen en kan uw genezingsproces versterken. Het vervangt echter een medische of psychologische behandeling niet.

Tijdens de behandeling mag je met gemakkelijke kleding op een tafel gaan liggen.  
De behandeling zal beginnen met het reinigen en het afstrijken van je energieveld

rondom je lichaam (aura). 


Ik fungeer als een kanaal om energie door te geven en voel aan waar meer energie gegeven moet worden. Wanneer je voor de eerste keer een reiki-behandeling krijgt voor een acute situatie, kan je 4 dagen achter elkaar een behandeling krijgen indien nodig. In deze 4 dagen kan het lichaam zich intensief ontdoen van zijn gifstoffen.

Schermafbeelding 2022-05-26 om 10.57.01.png
bottom of page