top of page

Warmwaterkussenmassage

 

Het is een lichaamsmassage waar je op je rug ligt op kussens gevuld met warm water rond 38°.  

De kussens geven bij de massage een licht kabbelend geluid van het water, en geven een zacht wiegend effect, wat heel ontspannend werkt.

Door het warmwaterkussen ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding ervan gestimuleerd, waardoor je afvalstoffen nog sneller afgevoerd worden.

Je krijgt een massage op je voeten, onderbenen, benen, rug, schouder, armen, nek, gezicht en hoofd en je moet je tijdens de hele massage niet omdraaien. Het lichaam wordt gemasseerd met warme kwaliteitsvolle oliën.

Het flexibele kussen ondersteunt je wervelkolom optimaal en de warmte van het kussen zorgt voor een diepe ontspanning van je spieren. Dit is een ideale massage voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen.

Deze massage is ook heel geschikt voor zwangere vrouwen, maar wel pas vanaf de derde maand tot het einde van de zwangerschap, maar is eigenlijk geschikt voor iedereen, jong en oud.

De massage wordt gegeven met redelijk veel olie en dus is het aan te raden om oudere gemakkelijke kleren te dragen als je komt voor deze behandeling.

 

Standaard krijg je voor de start van deze behandeling een weldoend ontspannend voetenbad met speciale zouten. Dit werkt ook heel ontspannend en spierontspannend. Het is ook heel goed als je vermoeide spieren hebt of heel moeilijk in kan slapen.  Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Deze massage wordt best niet gebruikt als je last hebt van:

- Koorts

- Algemene infectieziektes

- Extreme pijn

- Extreme vermoeidheid

- Slechte gezondheid

- Besmettelijke huidaandoeningen

- De massage wordt ook niet toegepast als het te warm is buiten (meer dan 22°), omdat je lichaam

  dan moeilijk kan afkoelen na de behandeling.

Duur behandeling: 120 minuten

Prijs: € 120

Serenitijd_logo_transparant.png
warmwaterkussenmassage 3 (2)_edited.jpg
bottom of page